Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Wedstrijdverslagen

  De virtuele huid van de beer: Huizen - WNC 4-1 (gestaakt)

  Gepubliceerd op:

  De Waardenburg Neerijnen Combinatie

  Beter bekend als WNC uit Waardenburg, staat met haar vijfde plek ergens net boven de middenmoot. Huizen staat tweede. De positie op de ranglijst heeft echter al meerdere keren deze competitie voor ‘merkwaardige’ uitslagen gezorgd. Zo liet Huizen punten liggen tegen laagvlieger SVL en wist WNC dus haar openingswedstrijd tegen onze buren en vandaag lijstaanvoerder De Zuidvogels met maar liefst 4-0 te winnen. Vorige week maakte Huizen een stevige misstap tegen het toch ook niet al te hoog op de ranglijst staande Roda ’46. Geen enkele reden dus om deze wedstrijd met enige overmoed tegemoet te zien.

  (foto's: Henk Heijnen Fotografie)


  De COVID-test hedenochtend gaf wederom aan dat ik geen gevaar zou vormen voor mens en samenleving, dus ik kon met een gerust gemoed afreizen richting Wolfskamer. Hoewel: het voelt toch een beetje alsof je in overtreding bent als je op zo’n lege tribune plaats neemt, zo ongeveer als voordringen in de rij voor de kassa… De kantine is echter wel open en zonder gordijnen is het dus niet te voorkomen dat mensen alsnog naar buiten kijken. Nou ben ik geen viroloog, maar het lijkt me toch echt dat je in de buitenlucht veiliger naar zo’n wedstrijdje kijkt dan binnen samengedromd voor het raam. Het is maar te hopen dat deze idiote maatregel dan ook snel opgeheven wordt, want voetbal zonder publiek is net patat zonder zout en mayo: een smakeloze hap!
  In de bestuurskamer even discussie met de vertegenwoordigers van WNC of we ooit in de historie al eens tegen elkaar waren uitgekomen. Wij kwamen er zonder de ongeëvenaarde Dirk Bunschoten – onze wandelende verenigingsencyclopedie – niet uit. Waardenburg met z’n circa 2250 inwoners is dus blijkbaar in staat een volwaardige eersteklasser in leven te houden, al begreep ik dat het vinden van vrijwilligers toch wel een probleem is als het vijvertje waaruit je ze moet vissen zo klein is.
  Huizen treedt vandaag aan met een karig bezette bank: Delano Paskald, Remco Helms en Dennis Lamme gaan reservedoelman Mitchell van Schaik gezelschap houden. Met de lichte blessure van Lennart Dubbeldam wordt vandaag geen risico genomen en Ritchie Zinga en Laurens Kooij zijn al langer herstellende van hun kwetsuren. Ook ontbreekt vandaag Jeroen Lamme nog in het centrum van onze defensie. Verder lijkt de opstelling van Klein een logische: Tim Boterenbrood neemt de opengevallen plek van Jeroen Lamme in en verder zijn het de vertrouwde en gekende namen die we in het veld brengen.
  Ik heb de hoop inmiddels opgegeven dat ik op dit niveau nog namen bij de tegenstanders tegenkom die me belletjes doen rinkelen. Maar als ik het lijstje van WNC bekijk zie ik daar tot mijn schrik de naam van Ibrahimovic staan. Weliswaar geen Zlatan, maar toch: zou er daar dan toch iets van diens talent in de genenpoule verzeild zijn geraakt? Je weet maar nooit!
  Het opkomstmuziekje doet kolderiek aan in zo’n sfeerloze ambiance zonder publiek. Ik heb ooit eens een open dag van Huizen meegemaakt waarbij de spelers op een leeg complex één voor één naar de middenstip werden geroepen om zich voor te stellen aan het publiek. Maar dat publiek bestond helaas maar uit een mannetje of tien, er waren gewoon meer spelers dan toeschouwers op dat moment. “Wat is dít?!” vroeg Frank Aboikoni zich verbijsterd en hardop af. Mij bekroop hetzelfde gevoel vanmiddag…
  Voor de tribune staat een soort gigantische vishengel rechtop. Het is een camera waarmee de wedstrijd vastgelegd wordt. Een ‘stream’ hoor ik later. Vreemd dat onze website hier in alle talen over zwijgt. Juist nu zou een dergelijke service zo goed van pas kunnen komen om het voetballeed onder onze trouwe toeschouwers enigszins te verlichten.

  Onverveerd

  En dit kopje slaat dan op het bezoekende WNC dat zich niet verschuilt en Huizen met open vizier tegemoet treedt. Al in de eerste minuut dwarrelt een bal via via hoog op in ons doelgebied. Een prooi voor een doelman en Jaime Hensen maakt dan ook naarstig aanstalten om hier werk van te gaan maken. Maar de steil naar beneden vallende bal is lastig en voor Jaime is dit de eerste bal van de wedstrijd. Wat onzeker nog bokst hij de bal dan ook weg boven de hoofden van zijn eigen verdedigers.
  Aan de andere kant loopt Hidde van der Veldt gretig door op een diepe bal die door doelman Dick van Loon wordt onderschept. Hij schiet de bal echter wat hard tegen Roman Rahmani aan en lijkt daarmee Hidde van der Veldt alsnog een kans te bieden. De Waardenburgers weten het echter toch zonder verdere kleerscheuren te klaren.
  En zo golft het spel snel heen en weer en zien we opnieuw Jaime Hensen aan het werk als een doorschietende bal Jesse Dibbets in kansrijke positie dreigt te brengen. Deze keer is er niets weifelends aan Jaime’s optreden en hij onderschept de voorzet voor er daadwerkelijk gevaar gesticht kan worden.
  Een corner in de dertiende minuut wordt hard bij onze eerste paal naast gepegeld door WNC aanvoerder Nehemia Sanaky. Eigenlijk de eerste echte 100% kans van deze wedstrijd en het onderstreept nog maar eens dat WNC niet alleen een tegenstander is om rekening mee te houden, maar ook een tegenstander die niet bang is om hier te komen ‘voetballen’.
  Als Huizen een corner neemt, blijven er gewoon drie man van WNC op de middenlijn paraat om de afgeslagen bal richting Hensen te transporteren. Dat heb ik de laatste tijd niet vaak meer zien gebeuren! Het tekent de aanvallende instelling van WNC.
  Melvin van Gestel breekt met een kwartier op de klok door en zet gevaarlijk in. Sebastian van Kammen moet alle zeilen bijzetten om de inzet te ruimen en de eerlijkheid gebiedt te vermelden dat WNC op dit moment eigenlijk de gevaarlijkste ploeg is…
  En Huizen maakt het zichzelf dan ook nog eens moeilijk door een corner zó beroerd te nemen dat het meteen een uitval van de Waardenburgers inleidt. En dat dus met zo ongeveer ons halve team in het strafschopgebied van WNC! Gelukkig hebben we een snelle achterhoede met Boterenbrood, Kroeze, Kogeldans en niet te vergeten rots in de branding Anouar Aktaou. Eendrachtig weet men de aanval ‘dicht te lopen’ en het gevaar voorlopig weer even te keren. Maar waakzaamheid blijft tegen deze gedurfd voetballende tegenstander geboden.

  Dan toch!

  Huizen komt met een kopbal van dichtbij nog het dichtst bij een treffer. Theo Visser weet het leer echter niet naar de hoek te sturen en doelman Van Loon kan de kopbal dan ook simpel wegvangen.
  Twee minuten later gaat de aanval snel over de linkerflank. De bal komt voor en doelman Van Loon weet de eerste inzet met veel moeite te pareren. De rebound valt dan echter voor de voeten van Tristen Kroeze die ik in voorgaande seizoenen al eerder blijk vond geven van een ‘killers-mentaliteit’ en ook nu de bal genadeloos achter de wanhopig uitvallende Van Loon jaagt. 1-0, dus. En dat is niet helemaal conform het beeld van de wedstrijd op dat moment.
  WNC denkt even de wonden te kunnen likken, maar Huizen ruikt ‘bloed’ en vier minuten later ligt nummer twee al achter Van Loon als Anouar Aktaou de perfecte corner neemt en Joshua Lo-Asioe bij de tweede paal genadeloos binnen knikt. WNC protesteert omdat er ‘geleund’ zou zijn, maar vindt daarbij geen gehoor bij arbiter Niels Felix. En dat is iets dat men op de bank van de Waardenburgers maar lastig kan verkroppen. Arbiter Felix floot ook GRC 14 – WNC (2–3) en daar hielden de mannen van Cor Prein blijkbaar en ondanks de zege geen beste herinneringen aan over. En dat ‘oud zeer’ werd hier weer nadrukkelijk opgerakeld en dat liet men vanaf de bank in woord en gebaar duidelijk merken. Als Theo Visser dan bij een corner — opnieuw schitterend genomen door Aktaou — in innige omhelzing neergaat en Felix naar de stip wijst, dan zijn de rapen helemaal gaar op de Waardenburger bank.
  Theo Visser zet zich zelf achter de bal om het vonnis te voltrekken. De rekening voor een nieuw doelnet zal ongetwijfeld nog volgen, want de bal spatte zo afgrijselijk hard achter Van Loon dat de arme doelman zich gelukkig mag prijzen dát hij er geen hand achter kreeg, want hij was ‘m kwijt geweest tot aan de elleboog… 3–0! En het dappere WNC kijkt in vertwijfeling om zich heen en vindt daarbij arbiter Felix als bliksemafleider voor alle frustraties.
  Dan is Felix de verwijten zat en roept beide aanvoerders bij zich om aan te geven dat zijn grens wel bereikt is. In plaats van olie op de golven is het olie op het vuur en Felix besluit tot een afkoelingsperiode en dirigeert beide ploegen naar binnen. Vanaf de bank van WNC had een van de stafleden ineens wel héél erg veel haast om naar binnen te gaan. Gelukkig wist een aantal WNC’ers zijn sprint te blokkeren voor hij dingen kon doen waar hij later ongetwijfeld heel erg spijt van gekregen zou hebben…

  Hervatting

  Na een minuut of tien zien we de mannen inclusief scheidsrechter Felix weer uit de catacomben tevoorschijn komen en kunnen we de laatste zeven minuten van deze eerste helft uitspelen.
  Het is altijd maar de vraag of je als team de ‘flow’ weet vast te houden na zo’n merkwaardige break. Gelukkig lijkt Huizen er geen noemenswaardige hinder van te hebben ondervonden, want men jaagt onverdroten voort naar meer goals. Een schitterende crosspass van Timo Vos bereikt de opgestoomde Kogeldans die op zijn beurt een voorzet loslaat die door Frank van den Bosch op onnavolgbare wijze met de hak wordt gecontroleerd. Gallery play? Helaas wist Frank er geen passend vervolg aan te geven, maar het was wel even heerlijk om naar te kijken hoe onze kleine middenvelder de brutaliteit aan de dag legde om de show even te stelen.
  Joshua Lo-Asioe doet dat kort daarna ietsje beter en na zijn perfecte controle legt hij de bal perfect af op Theo Visser die zijn inzet echter rakelings langs de verkeerde kant van de paal ziet gaan.
  Bij WNC is ‘het voetbal’ echter in de kleedkamer achtergebleven en als Kay van den Boogaard de bal hoog op Ibrahimovic speelt is diens schot bepaald niet van het kaliber waar zijn naamgenoot furore mee maakt en de bal verdwijnt huizenhoog over de goal van Hensen.
  Een snelle combinatie brengt Timo Vos in kansrijke schietpositie. De inzet gaat echter opnieuw recht op doelman Van Loon.

  Rust

  En zo gaan we met een keurige 3-0 voorsprong aan de thee. Een comfortabele stand waarmee Huizen zelfs nog richting periodetitel lijkt te gaan als het nieuws doorsijpelt dat ‘De Zuid’ nog steeds op 0–0 staat in Almkerk. Met nog een complete helft te gaan zegt dat op dit moment niet veel uiteraard, maar toch: er gloort hoop in de Huizer harten.
  Het is wel zaak om ‘scherp’ te blijven, want naar deze comfortabele stand zag het er het eerste kwartier bepaald nog niet uit. WNC was toen de meest daadkrachtige ploeg die enige opportunisme niet schuwde en bepaald niet overliep van erg veel ontzag voor de nummer twee van de ranglijst.
  Na de korte onderbreking was het vuur en het voetbal echter wat zoek bij onze bezoekers. Ongetwijfeld zal coach Cor Prein dat vuurtje in de rust nog wat proberen aan te wakkeren. Bij onze gasten zie ik alleen linkspoot Luuk Uitman warmlopen en zich klaarmaken voor een invalbeurt. De Huizer wissels houden zich bezig met een balletje hooghouden en daar lijkt er niemand aanstalten te maken om in te gaan vallen.

  Rood!

  We zijn koud bezig aan de tweede helft of Sergae Kogeldans gaat hard neer in een duel met aanvoerder Sanaky. De aanvoerder betuigt meteen zijn spijt bij onze kleine vleugelverdediger, maar arbiter Felix heeft er echter een elleboogstoot in gezien. Sanaky wilde waarschijnlijk voorop gaan in de strijd en ging daarbij blijkbaar even over de grens van het toelaatbare. Helaas was het krediet van scheidsrechter Felix inmiddels dik op bij de WNC’ers dus ook deze beslissing werd zwaar aangevochten. Nauwelijks zijn we weer bekomen van deze consternatie of de bal komt voor bij de eerste paal waar Frank van den Bosch de smaak van zo’n balletje achter het standbeen nog lekker te pakken had en met een schitterende beweging kaatst hij de bal tussen paal en Van Loon door: 4–0! Je zal toch maar WNC’er zijn… Dan wordt je incasseringsvermogen wel héél erg op de proef gesteld…
  Van den Bosch onderschept dan ook nog bijna een bal van Van Loon als hij een verdediger aan wil spelen. De bal gaat naar Joshua Lo-Asioe waarbij Van Loon in een uiterste poging zijn fout te herstellen zich voor de voeten werpt. Joshua en Van Loon rollen even over elkaar heen, maar gelukkig kunnen beiden de wedstrijd voortzetten.

  Eretreffer

  Dapper blijft WNC voetballen, al heeft men inmiddels heftig het gevoel dat Huizen met een twaalfde man tegen hun tiental in het veld staat. En dat levert zowaar nog een treffer op ook als Ibrahimovic de bal bij Jesse Dibbets bezorgt die simpel en ongedekt binnen kan tikken. Een slordigheidje dat Huizen zich eigenlijk niet kan en mág permitteren – ondanks deze comfortabele stand. Coach Prein brengt dan ook Eyoub Allaoui binnen de lijnen voor Ibrahimovic. Bij Huizen komt Remco Helms binnen de lijnen voor Sergae Kogeldans.
  Inmiddels knijpt je maag zo ongeveer samen bij ieder fluitsignaal van de omstreden arbiter Felix en als de arbiter dan een vlagsignaal voor buitenspel van assistent Zwamborn negeert en Hidde van der Veldt daardoor in kansrijke positie hard op Van Loon kan vuren, dan wordt er blijkbaar weer het nodige opgemerkt, want scheidsrechter Felix is het nu helemaal zat en zoekt nu definitief de kleedkamers op en staakt de wedstrijd…

  Arnold Klein

  “De scheidsrechter gaf voor rust al aan dat het gedrag van WNC niet getuigde van enig respect naar de scheidsrechter,” verklaart onze coach na afloop. “Het gedrag was soms wat intimiderend zoals ze voor de scheidsrechter gingen staan. Na die domme rode kaart was het weer raak. Die speler zocht gewoon tot twee keer aan toe een elleboogstoot op – eerst raakte hij al Sebastian van Kammen met de elleboog en toen ook meteen daarna Kogeldans nog een keer – en toen begon het gemekker weer. Bij de 4–0 herhaalde zich dat opnieuw en het bleef maar voortsudderen tussen WNC en de scheidsrechter. Wie daar nou de schuld van was, dat maakt me niet zoveel uit, dat is aan de KNVB.”
  Dan breekt er een enorm tumult uit in de kleedkamer. Juichende spelers verschijnen in de gang en blijkt dat Almkerk in de negentigste minuut de 1–1 heeft gemaakt tegen De Zuidvogels! Vreugdedansjes alom, want met de 4-1 stand is Huizen hiermee virtueel kampioen van de eerste periode. Virtueel, want weinigen – mezelf incluis – staan er op dat moment nog bij stil dat deze wedstrijd naar alle waarschijnlijkheid wel zal moeten worden uitgespeeld en dat deze uitslag dus op dit moment nog niet de boeken in zal gaan!
  “Ik heb de jongens aangegeven dat het vandaag een wedstrijd op mentaliteit zou gaan worden,” hervat Klein het vraaggesprek. “Ik heb ze op het hart gedrukt vooral het spel te durven spelen waar we goed in zijn en dat hebben ze gedaan! Ik heb bij vlagen fantastisch voetbal gezien van mijn ploeg. Het belangrijkste vond ik dat we bij balverlies het op konden brengen om druk te blijven geven. Natuurlijk werden we geruggesteund door die goal van Tristen. Ik heb hem vaak op het hart gedrukt vooral door te drammen die zestien in, beuk maar door, en vandaag staat ie er en maakt de openingsgoal!”
  Het eerste kwartier vond ik het er toch niet echt naar uitzien dat we hier zo makkelijk uit zouden gaan lopen en vond ik WNC eigenlijk bij lagen minimaal gelijkwaardig aan Huizen…
  “Mwoah, laat ik het zo zeggen: dit zijn gewoon twee ploegen die in principe aan elkaar gewaagd zijn. Wij waren vandaag de bovenliggende partij na dat eerste kwartier. WNC zocht in die openingsfase heel erg veel diepgang waar wij het iets meer voetballend trachtten in te vullen. Ik denk dat vandaag de belangrijkste factor het winnen van de tweede bal was. We waren vandaag beter in de duels, slimmer in de duels, daardoor hielden we de druk op WNC waardoor ze op een gegeven moment niet meer in de omschakeling konden komen. Kort daarop viel de 2-0 en de penalty. Als je met 2-0 de rust in gaat, dan hoeft er maar één te vallen en is de wedstrijd weer helemaal open, dus ik wilde zeker nog doorpakken naar de 3–0. Ik kon zelf niet helemaal constateren wat er precies bij die strafschop gebeurde…”
  Ik zag dat hij vastgepakt werd…
  “Theo Visser gaf zelf inderdaad ook aan dat hij vastgegrepen werd en dan is Theo slim genoeg om daar gebruik van te maken. Ik verwijt mijn ploeg soms wel eens dat ze te ’lief’ en ‘netjes’ zijn…”
  Je miste vandaag Jeroen Lamme achterin en koos daarbij voor Tim Boterenbrood om die plek in te vullen. Wat was daarbij de achterliggende gedachte ten opzichte van bijvoorbeeld Remco Helms?
  “Jeroen heeft de hele week niet kunnen trainen door ziekte, dus die hebben we buiten de ploeg gelaten. De keuze voor Tim Boterenbrood was het feit dat hij rechtsbenig is. Ik wilde daar een rechtsbenige speler hebben. Boter en Remco kunnen dat beiden goed invullen, maar ik wilde daar een rechtspoot en eentje met snelheid hebben, want dat is een beetje het wapen van WNC…”
  Dan stuift er weer een ploeg luid krijsend door de gang alsof we de titel al binnen hebben.
  Een van de voetbalwetten is dat de winnaar van de eerste periode zelden of nooit de titel pakt…”
  “Hahaha! Ja, daarom! Ik ben hier ook helemaal niet blij mee! Hahaha! Nee, ik denk dat we die voetbalwet dan maar eens moeten gaan logenstraffen, haha!”

  Tristen Kroeze

  Hij maakte de eerste en belangrijkste eerste goal. Niet alleen van deze wedstrijd, maar ook voor hem in deze competitie. Persoonlijk ben ik wel gecharmeerd van deze moderne opkomende back en zocht ik eigenlijk al een tijdje naar een aanleiding om hem een keer voor het voetlicht te halen…
  “Ja!” glundert Tristen van oor tot oor. “Dit was inderdaad mijn eerste goal van het seizoen! Die bal schoot ongelukkig voor die keeper door en ik had er al een beetje rekening mee gehouden, dus ik dacht: ik moet zorgen dat ik er in ieder geval wel sta! En dat pakte goed uit, want ik kon hem zo in een leeg goal tikken…”
  Ik had het er met de trainer ook over dat ik jou een exponent van de moderne generatie backs vind, de back die ‘eroverheen’ gaat…
  “Ja, dat vraagt inderdaad veel loopvermogen en dat is denk ik wel een van mijn kwaliteiten. Qua balgevoel heb ik om het zacht uit te drukken nog wel wat stappen te maken, maar ik hou ervan om aan te vallen en dan meteen weer terug in de defensie te gaan.”
  Ik liep al een tijdje te wachten tot ik je een keer als smaakmaker voor m’n microfoontje kon halen. Ik heb daar voor mijn gevoel toch eigenlijk wel erg lang op moeten wachten…
  “Ja, het ging een periode wel iets minder. Ik heb geen idee waar dat aan lag, dat heb je zo wel eens. Ik werd er inderdaad een paar keer halverwege uitgehaald, maar dan stond ik toch de week erop weer in de basis. Dat gaf me af en toe wel wat twijfels. Maar vandaag mocht ik er gewoon weer bij zijn en dat ging volgens mij wel aardig… Maar het is leuk om te horen dat je wel een fan van me bent, dank je! Op het moment voel ik me prima in mijn vel zitten en zeker nu kan het eigenlijk niet beter!”
  Dan moet Tristen weer de kleedkamer in voor het staatsieportret dat onlosmakelijk aan een periodetitel verbonden lijkt. Wellicht ziet u die foto voorbijkomen in de fotoreeks van Hek Heijnen bij dit verslag.

  Anouar Aktaou

  Waarom hebben we zo ongeveer een hele periode moeten wachten voor we zagen dat jij de perfect corner in je benen hebt?”
  “Ja, het is natuurlijk zo dat Sebastian van Kammen hier gewoon is de vrije trappen te nemen. Hij heeft ook een hele goede trap, dus ik heb er eigenlijk nooit een probleem van gemaakt. Vandaag kon ik er dan toch een paar nemen en raak ik ze gewoon toevallig lekker…”
  Da’s helemaal niet ‘toevallig’, want jij hebt gewoon een schitterende trap in je benen!
  “Ik heb ze al een paar mogen nemen inderdaad, niet altijd even succesvol, maar ik kan ze inderdaad wel lekker trappen, ja..”
  Je bent eigenlijk al meteen uitgegroeid naar een vaste waarde in dit team…
  “Ja, dat probeer ik wel te zijn, natuurlijk! We hebben collectief een heel goed team vind ik. Als iedereen zich iedere week honderd procent geeft, dan zie je gewoon heel erg goed voetbal kunnen spelen…”
  We hoeven voor niemand bang te zijn…
  “Nee, we hoeven sowieso niet voor iemand bang te zijn, maar we moeten wel gewoon rekening blijven houden met iedereen, geen ploegen onderschatten. We moeten het gewoon iedere week wel eerst laten zien op het veld!”

  Apenstaartjes kijk op de zaak

  Een onverwacht en spectaculaire wending van deze eerste periode. Een periode die wel wat gekenmerkt wordt door ‘scheefgroei’ doordat zes van de veertien ploegen pas op zeven wedstrijden staan. Dat betekent dat er nog drie duels ingehaald dienen te worden, waaronder dus het restant van Huizen – WNC. Virtueel zijn we hiermee periodekampioen, een twijfelachtige titel, aangezien het zelden schijnt voor te komen dat de winnaar van de eerste periode ook daadwerkelijk promoveert. Aan Huizen de schone taak om die wet eens lekker op de helling te zetten. Het staken van deze wedstrijd was uiteraard toch een anticlimax die een smet op de feestvreugde wierp. Pas na het uitspelen van deze wedstrijd mogen we ons pas écht periodekampioen noemen. Je weet uiteraard nooit wat er met ploegen gebeurt als ze na een paar weken weer tegen elkaar aan moeten treden voor een staartje van nog geen half uur. Er zijn wel gekkere dingen gebeurd in een half uur voetbal. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de wedstrijd Jong Ajax – Volendam van vrijdagavond, waarin Jong Ajax een zeker lijkende overwinning in luttele minuten uit de handen zag glippen.
  WNC liet in het eerste kwartier zien dat als ze zich op het voetbal en niet op de scheidsrechter concentreren, dat het dan best een gevaarlijke tegenstander kan zijn. Huizen is dus gewaarschuwd ondanks die comfortabele 4–1. Maar mocht het straks gewoon lukken de periodetitel over de streep te trekken, dan is het voordeel wel dat we ‘m twee keer kunnen vieren!
  Dat op de helling zetten van die voetbalwet moet dan eigenlijk al meteen volgende week gebeuren: na de begrijpelijke euforie moet het vizier meteen al weer gericht worden op Sliedrecht – Huizen. Het Sliedrecht van Huizens voormalige rechterspits Dennis van der Steen dat ons momenteel op de derde plaats nadrukkelijk in de nek loopt te hijgen en ook met zeven wedstrijden (vijf keer winst, twee keer verlies) nog volop op weg lijkt naar die felbegeerde hoofdklasse. Misschien is het ook wel lekker dat we nu meteen eerst een tegenstander treffen waarbij we hoe dan ook het onderste uit onze kan moeten zien te halen. Een tegenstander waarbij iedere vorm van onderschatting volstrekt misplaatst is.
  Ik neem aan dat er dan nog steeds geen publiek bij de wedstrijd aanwezig mag zijn en ik hoop dan ook volgende week nog steeds verslag van deze wedstrijd te kunnen doen.
  We houden de vingers gekruist!

  Op- en aanmerkingen, aanvullingen en correcties als altijd van harte welkom via 
  ron apenstaartje rtpsoftware punt NL

  Gerelateerde artikelen