De Sponsorcommissie stelt zich aan u voor
    29 okt 2020
    Denise Bakker Sponsorcommsissie
    de-sponsorcommissie-stelt-zich-aan-u-voor

Bij de start van het nieuwe seizoen stelt de Sponsorcommissie zich graag aan u voor.

Na jarenlange inzet hebben Cor Lustig en Sjaak Veerman de Sponsorcommissie in het voorjaar van 2020 verlaten. Bestuur en Sponsorcommissie van sv Huizen willen Sjaak en Cor via deze weg alsnog enorm bedanken voor hun inzet en doorzettingsvermogen; vele sponsors werden binnengehaald, contracten werden verlengd en relaties werden opgebouwd, verstevigd en onderhouden. Dit werd vooral mede mogelijk gemaakt door de operationele en administratieve ondersteuning van Hanny Boor en Anjo Lustig. Nogmaals hartelijk dank voor al jullie inzet !

De Sponsorcommissie 2020 ziet er op dit moment als volgt uit:

Fred Kirchner(voorzitter)
    Fred loopt al een aantal jaren mee in de vereniging. Begonnen als jeugdleider en lid van de Toernooi-commissie, is hij via een paar jaar jeugdbestuur in 2016 in het hoofbestuur gekomen waarin hij o.a. verantwoordelijk is voor PR & Communicatie, de (internationale) toernooien, diverse clubprojecten alsmede sponsorzaken. Vanuit deze optiek is Fred sinds maart 2020 voorzitter van de sponsorcommissie geworden. Met een grote dosis enthousiasme en positivisme gaat hij dan ook graag gesprekken aan met bestaande en nieuwe sponsors.

Henk Denekamp
    Henk is al jarenlang een trouwe supporter en wil graag zijn steentje bij dragen. Henk is echt een man die recht op de sponsor of een potentiële sponsor afstapt. Ook is hij lekker creatief en schudt het ene idee na het andere idee uit zijn mouw. Gewoon net even iets anders dan dat er afgelopen jaar al bedacht is. Hoe leuk is dat?!

Denise Bakker
    Denise heeft, naast het supporten van vier spelende kinderen, meerdere commissies onder haar hoede, waarvan de administratieve kant van de sponsorcommissie er één is. Sinds maart 2018 heeft zij het stokje overgenomen van Hannie en Anjo en achter de schermen is zij op haar best. Regelt graag alle zaken die nodig zijn en met zijn drieën vormen Fred, Henk en Denise nu het hart van de sponsorcommissie.

Merthus Bezemer
    Loopt ondertussen alweer 10 jaar rond bij de Club en dat met meerdere rollen: speler bij de 45+ mannen op vrijdagavond, vader van de spelers Martijn en Vincent, coach van de JO15-4 en nu dus ook lid van de sponsorcommissie. In het dagelijks leven is Merthus ondernemer: commercant in hart en nieren heeft hij belangen in meerdere ondernemingen, onder andere in de Sierteeltindustrie.
    Wij heten Merthus van harte welkom in onze nieuwe sponsorcommissie 2020!

Mocht u na het lezen van deze informatie ook interesse hebben om aan te sluiten neem dan gerust contact met één van ons op of stuur een e-mail naar sponsorcommissie@svhuizen.nl. Alle hulp en nieuwe inzichten zijn van harte welkom!

Sponsorcommissie s.v. Huizen