COVID-19 update
    15 okt 2020
    covid-19-update

De deze week afgekondigde maatregelen van het kabinet hebben ook grote gevolgen voor sv Huizen. Met onmiddellijke ingang betekent dit het volgende:

• Alle geplande competitie- en bekerwedstrijden zijn komen te vervallen. Dit geldt voor zowel zaal- als veldvoetbal.
    • Trainingen voor leden t/m JO19 kunnen gewoon doorgaan. Zij mogen ook onderling wedstrijden spelen, echter niet tegen teams van andere clubs.
    • O23 en senioren kunnen (vanaf volgende week) trainen in groepjes van maximaal vier personen (trainer niet inbegrepen). Er mogen wel meerdere groepen van vier personen tegelijk sporten, maar groepen mogen niet vermengen. Uiteraard geldt voor alle volwassenen de plicht om 1,5 meter afstand te houden. Wil je met je team trainen: meld dit dan bij onze wedstrijdsecretaris (wedstrijdsecretaris@svhuizen.nl). Marleen: 06 408 296 32
    • De kleedkamers en douches zijn gesloten, ook het clubhuis blijft gesloten.
    • Toeschouwers zijn niet welkom op ons terrein.

We hopen van harte dat deze maatregelen meehelpen het coronavirus terug te dringen.

Bestuur sv Huizen