https://www.svhuizen.nl/covebo-uitzendgroep-verlengt-sponsorcontract-bij-s-v-huizen/n4480c33
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Covebo Uitzendgroep verlengt sponsorcontract bij s.v. Huizen
  4 dec 2019
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  covebo-uitzendgroep-verlengt-sponsorcontract-bij-s-v-huizen

  En wederom is er een co-sponsor die onze club een warm hart toedraagt en het sponsorschap heeft verlengt! Hiermee zijn wij uiteraard erg content en danken Covebo Uitzendgroep voor het vertrouwen door zich wederom aan onze club te verbinden.

  Met inmiddels 35 vestigingen in Nederland en meerdere werving kantoren in Polen Spanje, Hongarije, is Covebo Uitzendgroep een belangrijke speler in onder andere de vakgebieden bouw, productie en logistiek. De meest recente uitbreiding is het kantoor in Almere. Almere is een gunstige ligging t.o.v. het werkgebied Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en uiteraard Almere zelf.

  Teammanager Peter Hogenbirk heeft een binding met s.v. Huizen. Zijn familie komt uit Huizen en zijn oom en neef hebben in het verleden zelfs in het 1ste elftal gespeeld.Wij verwelkomen Peter dan ook graag langs de lijn bij één van onze wedstrijden en kijken uit naar een langdurige samenwerking. Wij wensen Peter heel veel succes met de nieuwe vestiging in Almere!

  Nieuwsgierig geworden wat Covebo Uitzendgroep wellicht voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website Covebo.nl