Corona Protocol M.i.v. 14 DEcember.

Afgelopen 14 december zijn er nieuwe coronamaatregelen ingegaan. De volgende maatregelen hebben invloed op onze vereniging, dat zijn:

• geen toeschouwers meer bij trainingen.
    • er worden geen wedstrijden gespeeld in competitieverband.
    • Sportkantine moet gesloten blijven, er mag ook buiten geen eten/drinken worden verkocht.
    • Kleedkamers zijn gesloten.

Concreet betekent dit het volgende:

Er is geen mogelijkheid tot het kopen van eten en drinken. We verzoeken u het afval van het meegenomen eten en drinken netjes in de afvalbakken achter te laten.

• bij trainingen mogen geen ouders of andere bezoekers aanwezig zijn. U zet uw kind bij het hek van sv Huizen af. De trainer wacht hier de kinderen op en neemt ze mee naar het trainingsveld. De trainer brengt de kinderen na de training ook weer naar het hek. Zorg dat u op tijd hier weer staat om uw kind op te halen.
    • Er worden geen wedstrijden in competitie verband gespeeld, alle competities in het amateur voetbal zijn tot nader order stil gelegd. Onderlinge wedstrijden blijven wel mogelijk voor de jeugd.