Corona Protocol

Het seizoen is gestart en de wedstrijden worden weer gespeeld. Gelukkig mogen we weer, maar er zijn wel allerlei maatregelen waar iedereen zich aan moet houden. In deze notitie geven we aan waar een bezoeker van ons complex zich aan moeten houden.

Algemeen op het sportpark

GEBRUIK GEZOND VERSTAND!

• Op zaterdag dient iedereen zich bij entree van het park te registreren. Hiervoor is een registratieforumlier van de website te downloaden en te printen, klik hier om het formulier te openen. Indien u geen formulier heeft, moet u zich bij de entree registreren.
    • ​Registratie bij het betreden van het sportpark kan ook door het scannen van een QR-code met een mobiele telefoon. Bij de ingang van het sportpark hangen posters waarop deze QR-code staat. Door deze te scannen met een telefoon verschijnt een link, als u daarop klikt opent een formulier op uw telefoon waarin naam, telefoonnummer en email-adres ingevuld kan worden.
    • Binnen in de accommodatie is er een vaste looproute. Ingang van het gebouw/de kantine is bij de toiletten. De uitgang is aan de zijde van het hoofdveld. Er mag alleen via die route gelopen worden.
    • In de kantine mag alleen een consumptie genuttigd worden op de zitplaatsen. Is er geen zitplaats, dient u naar buiten te gaan.
      NB eigen meegebrachte consumpties mogen niet in de kantine genuttigd worden
    • Overal op het terrein geldt dat er 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden moet worden. Houdt u daar alstublieft aan. Doe dit voor uw eigen gezondheid en voor die van anderen.

Voor iedereen geldt:

• Als je klachten hebt, blijf thuis en laat je testen.
    • Blijf 10 dagen thuis als jij of iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19).

Zowel voor speler als trainer/begeleider geldt het volgende:

• Maak tijdens het sporten alleen gebruik van eigen materiaal zoals sportkleding en bidons
    • Zorg dat er zo min mogelijk materialen gedeeld worden
    • Was je handen minimaal 20 seconden vlak voor het betreden en direct na het verlaten van het veld.
    • Houd de 1,5 meter afstand tot trainer en of coach
    • (Vanaf 18 jaar) Houd tijdens wedstrijden voor zover het sportmoment dat toelaat zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand tot elke speler/tegenstander
    • (Vanaf 18 jaar) Houd tijdens inloop en warming-ups de 1,5 meter afstand
    • (Vanaf 18 jaar) Houd voorafgaand, tijdens de rustmomenten en na afloop van de training of wedstrijd de 1,5 meter afstand
    • Vermijd geforceerd stemgebruik zoals schreeuwen
    • Vermijd fysiek contact tijdens het vieren van een overwinningsmomenten of tijdens een wissel
    • Voor de jeugd t/m 12 jaar is er geen kleedkamer beschikbaar
    • Voor teams vanaf O14 t/m O18 is een kleedkamer beschikbaar, maar wordt geadviseerd thuis te douchen.
    • Bij O19 en senioren krijgt ieder team 2 kleedkamers. Per kleedkamer mogen maximaal 8 mensen binnen zijn, waarvan er maximaal 2 tegelijk mogen douchen.

Voor toeschouwers

• Blijf achter de hekken als die er zijn.
    • Houd de 1,5 meter afstand tot anderen! (geldt niet voor personen uit één huishouden)
    • Schreeuwen, gezang of spreekkoren langs de lijn zijn niet toegestaan.