Corona maatregelen m.i.v. 29 september

Afgelopen dinsdag 29 september zijn er nieuwe coronamaatregelen ingegaan. Twee daarvan hebben invloed op onze vereniging, dat zijn:

• geen toeschouwers meer bij trainingen en wedstrijden.
    • Sportkantine moet gesloten blijven, er mag ook buiten geen eten/drinken worden verkocht.

Concreet betekent dit het volgende:

• bij trainingen mogen geen ouders of andere bezoekers aanwezig zijn. U zet uw kind bij het hek van sv Huizen af. De trainer wacht hier de kinderen op en neemt ze mee naar het trainingsveld. De trainer brengt de kinderen na de training ook weer naar het hek. Zorg dat u op tijd hier weer staat om uw kind op te halen.
    • Bij thuiswedstrijden mogen alleen de coach, de leider en 1 ouder als scheidsrechter bij de wedstrijd aanwezig zijn (max 3 begeleiders dus). De begeleiders verzamelen de kinderen van het team buiten de hekken van het park. Als iedereen er is, gaan het hele team en de begeleiding samen naar binnen. Andere ouders mogen niet mee naar binnen.
      Na afloop van de wedstrijd haalt u uw kind op de verzamelplek weer op.
    • Bij uitwedstrijden gelden de regels van de vereniging waar het team uit speelt.
      Vanuit s.v. Huizen adviseren wij om met maximaal 6 ouders (coach, leider en maximaal 4 chauffeurs) te gaan. Heeft de vereniging die het team gaat bezoeken een lager maximum ingesteld, dient u zich daaraan te houden.
      Vanuit s.v. Huizen stellen wij ook een maximum van 6 begeleiders in voor teams van andere verenigingen die bij ons komen spelen. Hiermee voorkomen we dat er van de tegenpartij 10 ouders langs de lijn staan en van onze eigen teams geen (behalve begeleiding).
    • Zowel bij thuis- als uitwedstrijden moeten de teams zo snel mogelijk na afloop van de wedstrijd het sportpark te verlaten. Er moet thuis gedoucht worden.

Voor bezoekende teams

In verband met de nieuwe coronamaatregelen mag er geen publiek bij de wedstrijden zijn.

Bezoekende teams vragen wij om met zo min mogelijk begeleiders te komen. Wij laten maximaal 6 begeleiders per team toe op ons terrein.

Teams dienen zich in zijn geheel te melden bij de entree van het park. Alleen de dan aanwezige spelers en begeleiders worden toegestaan.

Daarnaast blijven de overige coronamaatregelen van toepassing, zoals

• onderling 1,5 meter afstand houden
    • bij klachten blijf thuis en laat je testen
    • vermijd drukte.

Er is geen mogelijkheid tot het kopen van eten en drinken. We verzoeken u het afval van het meegenomen eten en drinken netjes in de afvalbakken achter te laten.