Beste leden, spelers, bezoekers van SV Huizen

Gelukkig kunnen we dit seizoen weer voetballen, maar uiteraard wel met strikte spelregels voor uw en onze veiligheid.

De belangrijkste hebben we hier samengevat:

• Op zaterdag moet iedere bezoeker zich bij entree van het park registreren:
      • Bij de ingang van het sportpark hangen posters met een QR-code. Scan deze met uw telefoon en er verschijnt een link, als u daarop klikt kunt u uw naam, telefoonnummer en email-adres invullen.
      • Of door thuis vast een formulier in te vullen dat u hier kunt openen
      • Er liggen ook lijsten bij de ingang van het sportparkt waar u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres kunt noteren.
    • In de kantine, wedstrijdsecretariaat en kleedkamergang geldt een vaste looproute met eenrichtingsverkeer. Volg de pijlen.
    • Als je binnen of op het terras een consumptie wilt nuttigen moet je een zitplaats zoeken.
    • Houd 1,5 meter afstand
    • Houd je aan de gezondheidsregels
    • Gebruik gezond verstand: Als je 1 of meer klachten hebt, die mogelijk kunnen duiden op een besmetting, blijf thuis en laat je testen.

Voor alle groepen die ons complex bezoeken hebben wij een protocol gemaakt, met meer detail over de regels geldend voor die specifieke groep: spelers, ouders en bezoekers.
    Deze kunt u hier vinden.

SV Huizen is een gastvrije vereniging en we vinden het fijn wanneer u ons complex komt bezoeken. In het kader van de Covid-19 besmettingen, moeten wij helaas deze maatregelen nemen en wij vragen iedereen die op ons complex aanwezig is om deze ook te volgen. Indien nodig kunnen medewerkers van de club u aanspreken op het naleven van de regels.

Het bestuur van SV Huizen wenst iedereen een sportief, maar bovenal gezond seizoen en we hopen dat we er met zijn allen een mooi seizoen van kunnen maken.