Connect blijft s.v. Huizen trouw
    10 feb 2020
    Denise Bakker Sponsorcommsissie
    connect-blijft-s-v-huizen-trouw

Al meer dan 10 jaar is de naam Connect verbonden met s.v. Huizen en ook nu is het sponsorcontract wederom verlengd. Per heden is Connect Ster-Jeugdsponsor. Met deze nieuwe insteek wil Connect haar imago als talent ontwikkelaar voor de arbeidsmarkt versterken.

“Als club zijn wij erg blij met deze verlenging, mede omdat de samenwerking altijd erg prettig is geweest”, aldus voorzitter Gerlinde Pot. “Wij zien Connect dan ook als vriend van de club. “Hopelijk zien wij Caroline (directeur Connect) of haar collega’s regelmatig langs de lijn staan.”

Connect is al vanaf begin jaren ’90 actief op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met tien locaties in Nederland voorziet zij in de sterk toenemende vraag naar personeel en zzp’ers.  Voor meer informatie of interesse in hun werkwijze kijk op www.connect.nl

Foto archief 2018/2019 s.v. Huizen