https://www.svhuizen.nl/clubinfo/voetbal-tv
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Voetbal.tv

  >>> UPDATE: met ingang van 27 aug '20 is VoetbalTV tot nader order niet actief!!  <<<

  Op het hoofdveld (veld 1) bij sv Huizen zijn camera’s geplaatst die het mogelijk maken om via een app de wedstrijden live te kunnen volgen en achteraf nog eens te kunnen bekijken.

  Met behulp van deze camera's worden videoregistraties van KNVB-wedstrijden gemaakt, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.
  VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network.

  VOETBAL.TV APP
  Het is voor iedereen mogelijk de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het dan vervolgens mogelijk om de live wedstrijden te kijken van jouw favoriete teams. Ook kunnen er highlights worden gemaakt van wedstrijden en deze gedeeld worden op het eigen profiel. Om toegang te krijgen tot de wedstrijden in de app, dien je in te loggen met je voetbal.nl-account (gratis via https://www.voetbal.nl/gebruiker/aanmaken).

  VOETBAL.TV ANALYSE
  VoetbalTV Analyse is ook een platform voor trainers en coaches om wedstrijden te analyseren. Alleen de trainers en coaches die zijn aangesloten bij VoetbalTV hebben toegang. Op basis van specifieke momenten uit de wedstrijd kan de technische staf rondom een team deze terugkijken, bespreken en natuurlijk verbeteren.

  AVG
  Het project Voetbal TV voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Leden die – om wat voor reden dan ook – bezwaar hebben tegen het uitgezonden worden op VoetbalTV, kunnen dat bij het bestuur van sv Huizen kenbaar maken. Zie hierover ook de veelgestelde vragen op voetbaltv.nl.

  Wil je meer weten over het gebruik van de VoetbalTV-app? Raadpleeg de instructies op hun website via https://www.voetbaltv.nl/voetbaltv-app/

  De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS.