Contributietabel

De contributieverplichting loopt ieder jaar van 1 juli t/m 30 juni voor 12 maanden.
    De contributie wordt vanaf de aanmelddatum pro-rata vanaf de 1e van de volgende maand berekend.

Voor het seizoen 2020-2021 zijn de volgende tarieven van toepassing:
    (NB: betaling kan alleen eenmalig of in 4 termijnen via ideal of incasso, zie onder bij ClubCollect)

Leeftijd  Contributie (jaar)  Bijdrage tenue leaseplan
     4 t/m 6 jaar *  € 0,00  € 0,00
     t/m 9 jaar  € 216,00  € 36,00
     10 t/m 17 jaar  € 240,00  € 36,00
     18+ spelend (veld)  € 294,00  € 18,00
     18+ spelend lid (zaal)  € 180,00  € 18,00
     18+ Meiden (7 x 7)  € 90,00
     10-rittenkaart (uitw. studenten)       € 147,00  € 18,00
     35+ / 45+ (vrijdag 7 x7)  € 90,00
     Walking football  € 90,00
     Trainingslid (donderdagavond)  € 50,00
     niet spelend  € 159,00
     vanaf 65 jaar  € 135,00

* = maximaal 12 maanden contributievrij. Bij overstap naar de JO8 / JO9 gelden de reguliere tarieven.
    Voor alle categorieen geldt een eenmalig inschrijfgeld als lid à € 15,00

Financiele ondersteuning door de gemeente Huizen (Meedoen HBEL)

Ouders die gebruik willen maken van een financiele tegemoetkoming, kunnen hier meer informatie vinden:
    Aanmelden hiervoor kan op https://meedoenhbel.nl/deelnemer/aanvragen/

Na toelating* krijgt u een tegoed en daarmee kunt u in de webwinkel de "producten aanschaffen".
    Let hierbij op de aan te schaffen producten: Inschrijfgeld, Contributie en Kledingbijdrage.

U dient ons dan daarna het "afhaalbewijs" door te sturen (clubcollect@svhuizen.nl) zodat wij de contributie bij de gemeente kunnen innen.

*sv Huizen heeft geen invloed op de procedure, dit dient u zelf aan te vragen

ClubCollect

Sinds vorig seizoen wordt de contributie betaald via ClubCollect; een online tool die de ledenadministratie verbeterd en vereenvoudigd.
    Aan het begin van het seizoen ontvang je van ClubCollect per e-mail een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je voor eenmalige betaling of betaling in 4 termijnen.

De  eenmalige betaling vindt plaats door zelf te betalen via Ideal of via een eenmailige incasso. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verloopt dit via automatische incasso en rekent ClubCollect een administratieve bijdrage van € 1,00 per termijn. De uiterlijke betaaldata voor de termijnen zijn 28 augustus, 28 oktober, 28 december en 28 februari.

ClubCollect biedt ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de financiële administratie.

ClubCollect werkt volgens de afgesproken privacy wetgeving.