Lid worden bij de voetbalvereniging s.v. Huizen

De s.v. Huizen is een grote vereniging met een rijke historie en perspectief. Recreatief en prestatief. De s.v. Huizen is een prettige vereniging waar mensen zich thuis voelen en dat willen wij graag zo houden. Hiervoor hebben we als club enkele gedragsregels opgesteld met als uitgangspunt dat iedereen plezier beleeft aan het beoefenen van de voetbalsport. Lees daarom onze Normen en Waarden  door, voordat je je aanmeldt. In de automatische bevestigingsmail op je aanmelding worden deze normen en waarden ook nogmaals als link bijgevoegd.

Vrijwilligersregeling
    Onze verenging steunt op al onze leden. Voetballen kan bij onze vereniging op verschillende niveaus en met elkaar maken wij dit mogelijk. De s.v. Huizen draait op een groot aantal vrijwilligers. Mensen die zich in verschillende geledingen van de club inzetten. Bijvoorbeeld als leider, scheidsrechter, keukenkracht of in de schoonmaakploeg. De diverse commissies met hun ‘vaste’ vrijwilligers kunnen je/uw hulp goed gebruiken, want vele handen maken licht werk. Vrijwilliger zijn binnen onze vereniging is leuk en versterkt de onderlinge band. Bovendien leer je snel nieuwe mensen kennen en raak je snel wegwijs in de vereniging.

In de vrijwilligersregeling tref je meer informatie aan de werkzaamheden die in de vereniging kunnen worden verzet. Vind je iets leuk, of ben je ergens goed in, meld je dan aan voor een bepaalde categorie. Wij zien uit naar je aanmelding als vrijwilliger. Een vrijwilliger van de vereniging neemt vervolgens contact met je op om te bekijken op welk gebied je mee kunt bouwen aan onze vereniging.

Kleding
    Sinds 1 augustus 2015 heeft s.v. Huizen een Tenue Leaseplan. Elke lid betaalt jaarlijks € 30,- aan het Tenue Leaseplan. De leden krijgen een verenigingstenue in bruikleen (sokken dienen wel zelf gekocht te worden, dit kan in de kantine).
    Meer informatie over het Tenue Leaseplan van s.v. Huizen lees je hier.

Heb je je als spelend lid aangemeld, ontvang je daarna van ons een uitnodiging voor de trainingsgroep en het team waarbij je bent ingedeeld.

We wensen je veel plezier als lid van de voetbalclub s.v. Huizen!

N.B.: de met een * gemarkeerde velden in onderstaand inschrijfformulier zijn verplichte velden. Klik pas op Versturen als alle benodigde gegevens ingevuld zijn en je het eens bent met de genoemde voorwaarden.

Inschrijven als
    Geslacht
    Voorletter(s)
    Voornaam
    Achternaam
    Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
    Postcode
    Woonplaats
    Mobiel nummer
    E-mail (dit e-mailadres is ook nodig voor de voetbal.nl app)
    IBAN **
    Legitimatie
    Nummer legititimatiebewijs
    Eerder lid van een voetbalvereniging?
    Indien ja, welke vereniging?
    Relatienummer vorige vereniging
    Vrijwilligerswerk, u kunt mij indelen in de groep
    Opmerking over vrijwilligerswerk
    Wanneer wilt u het lidmaatschap in laten gaan?
    Per direct
    Aankomend seizoen
    Akkoord
    Versturen

*  De privacyverklaring van sv Huizen vindt u hier
    ** Betaling van de contributie wordt via Clubcollect geregeld. Lees er hier meer over.

Met dit lidmaatschap wordt u ook automatisch lid van de KNVB. sv Huizen draagt zorg voor de aanmelding en de contributieafdracht bij de KNVB.

De contributieverplichting loopt door tot 1 juli van het huidige jaar danwel tot 1 januari van het komende jaar.