CLUB BBQ 2020 SV HUIZEN

Dit jaar helaas geen afsluitende clubbarbecue met z’n allen op het terras van de kantine. Maar! Wij hebben een alternatief bedacht. Doe op 20 juni mee aan de “clubbarbecue” vanuit je eigen tuin! Bestel bij ons een bbq pakket (ook halal te bestellen) en steun hiermee de club.

Graag ontvangen wij het aantal personen, volwassen en kinderen. Ook dient er een mobiel nummer opgegeven te worden. Via een tikkie betaal je het pakket en op zaterdag 20 juni wordt het pakket bij je thuis bezorgd. Het tijdstip van bezorgen wordt nog gecommuniceerd.

• Kosten: € 10,00 per persoon
    • Kinderen t/m 12 jaar € 7,50
    • Inclusief salades en brood

Een pakket voor volwassen bestaat uit 4 stukjes vlees, een pakket voor kinderen uit 3 stukjes. Alle pakketten zijn voorzien van een bakje salade en stokbrood.

De bestellingen kunnen t/m 15 juni a.s. doorgegeven worden.

De betaling verloopt via een tikkie, maar het totaalbedrag kan ook overgemaakt worden op NL70RABO0191222364 t.n.v. sv Huizen activiteitencommissie o.v.v. voor- en achternaam.

Ps stuur een foto al barbecueënd vanuit je eigen tuin naar website@svhuizen.nl of naar Denise Bakker (06 13 56 36 76).  Van alle foto’s maken wij dan een mooie fotopresentatie voor op de website.