BV JO10-1 Huizen JO10-4
    sv Huizen JO10-4 Sabina Thiel
    bv-jo10-1-huizen-jo10-4

Zaterdag 2 november BVV JO10-1 – Huizen JO10-4

Jongens, complimenten! Wat hebben jullie goed gespeeld vandaag.

Om half 10 mochten we aantreden tegen BVV, dezelfde tegenstander als waar we voor de “Herfststop” ook mee eindigde. Toen was het al een super leuke wedstrijd waarin jullie goed voetbalde maar helaas verloren.

Vandaag waren zowel Loef als onze coach helaas afwezig. Gelukkig wilde vader van Yassin de taak als coach op zich nemen, dank. We begonnen met Mike als keeper.

De wedstrijd begon gelijk op, kansen aan beide kanten en het bleef lang 0 – 0. Toen was daar een schitterende hard knal van Floris, welke door de keeper van BVV maar net werd tegengehouden, Yassin was attent en kon de rebound er eenvoudig intikken. 0 -1 voor. Deze goal gaf energie en jullie gingen ervoor, Destin ging prima alleen door en gaf vervolgens een mooie voorzet waardoor Yassin de 0 -2 kon intikken. Zo zien jullie maar, overspelen loont echt. Met 0 -2 gingen we de rust in. De tegenstander probeerde ons nog een loer te draaien door wat in onze limonade te doen maar daar trapte we niet in. Door de opa van Seb werd gauw een nieuwe kan limonade geregeld.

De tweede helft bleef Mike nog even keepen. Toen er een speler van BVV over zijn eigen voeten viel besloot de scheidsrechter een penalty te geven. Volkomen onterecht en gelukkig werd deze penalty keurig door Mike gestopt. Mike je hebt fantastisch gekeept vandaag.

BVV werd iets sterker en vanuit het niets was daar een hard afstandsschot die niet te houden was voor Mike. 1- 2.  Vrij snel daarna werd het zelfs 2 -2, dit was echt zonde…. Jullie stonden allemaal te kijken naar de bal, dit was een onnodige tegengoal. Bij twijfel de bal gewoon een flinke trap naar voren geven, weg is weg. En probeer elkaar zeker niet in de weg te lopen, eentje bij de bal is prima.

Laatste kwart van de wedstrijd wilde Mike ook nog even voetballen dus Destin name zijn rol als keeper over. Wederom een hard onhoudbaar afstandsschot van BVV en 3 -2 achter. Dit was niet waar we voor gekomen waren dus de ouders pepten jullie nog even op om er 150% voor te gaan de laatste kwart wedstrijd. Een 100% kans van Mike ging net over het doel en Floris was een paar keer bijna doeltreffend met zijn fantastische afstandsschoten.  Anas, Fares en Sebastiaan speelde voor wat ze waard waren en Seb deed het uitstekend in de verdediging.

Vlak voor het einde van de wedstrijd dacht Mike laat ik eens even uithalen en BAM door was de 3 – 3. Nog een paar spannende minuten volgenden waarin het had gekund, maar helaas het bleef 3 -3. Een mooi resultaat.

Jongens het gaat steeds beter, jullie weten elkaar steeds beter te vinden in het veld en het overspelen gaat steeds beter. Als we zo blijven spelen denk ik dat het frituurvet zaterdag warm gemaakt kan worden………..

Tot zaterdag, dan spelen we half 9 thuis tegen Buitenboys.