Let op! Spelers met achterstallige contributie zijn niet speelgerechtigd

Aan het begin van het seizoen hebben de meeste leden een mail van Clubcollect ontvangen voor het betalen van de jaarlijkse contributie. Niet iedereen heeft de contributie al betaald. Afgelopen periode hebben we deze leden allemaal persoonlijk gebeld om de contributie alsnog te innen met wisselend resultaat.

Spelers waarvan we op za 25-1-2020 nog geen contributie hebben ontvangen over het seizoen 2019/2020, worden vanaf dat moment uitgesloten van het spelen van competitiewedstrijden.
    De ledenadministratie zal deze spelers ‘blokkeren’ in het Sportlink systeem van de KNVB. De betreffende spelers kunnen als gevolg daarvan niet meer op het wedstrijdformulier worden ingevuld en in wedstrijden worden opgesteld.

De achterstallige contributie moet worden overgemaakt via Clubcollect. Indien u niet meer beschikt over de mails van Clubcollect of deze nooit ontvangen hebt, kunt u een mail sturen naar clubcollect@svhuizen.nl ovv naam, team en lidnummer. Pas nadat de speler zijn/haar contributieverplichting aantoonbaar heeft voldaan wordt de blokkade opgeheven.

De lijst met achterstallige contributies is inmiddels doorgestuurd naar de categorie-vertegenwoordigers en leiders. De (ouders van) spelers die hun contributie nog niet hebben voldaan worden via de teamleider geïnformeerd.

Bestuur sv Huizen