Zoals elk jaar gebruikelijk is, zal in augustus de contributie voor het nieuwe seizoen weer gefactureerd worden. Sinds vorig jaar loopt dit via ClubCollect. U zult dus wederom via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect ontvangen.

Let op:
    U dient opnieuw aan te geven of u dit in 1x wilt overmaken via iDeal of dat u wilt betalen in 4 termijnen (kosten EUR 1,00 per termijn)

Vorig jaar hebben we hiermee wat aanloopproblemen gehad maar er is veel tijd en energie in gestoken om het dit jaar beter te kunnen laten verlopen. We hopen dat u dit zult merken. Voor de volledigheid verwijzen we hierbij nog even naar de contributie-tabel

Mocht u eind augustus nog geen betaalverzoek ontvangen hebben, stuur dan even een mail naar clubcollect@svhuizen.nl Wellicht hebben we verkeerde gegevens van u.

U zult begrijpen dat dit een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging is en hopen dat u daarom snel aan het betaalverzoek gehoor wilt geven.

Team ClubCollect - sv Huizen