https://www.svhuizen.nl/bericht-vanuit-de-sponsorcommissie/n4761c33
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Bericht vanuit de sponsorcommissie
  7 apr 2021
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  bericht-vanuit-de-sponsorcommissie

  Ondanks Corona en daardoor geen competitie voor Jeugd en Senioren én dus ook geen gesprekken-langs-de-lijn, is de Sponsorcommissie van s.v. Huizen toch gewoon doorgegaan met waar ze mee bezig was.

  Medio 2020 werd er in de nieuwe bezetting met veel bestaande en nieuwe (bord) sponsors gesproken. De geplande centrale sponsor-avond kon helaas niet doorgaan, wat ons niet heeft weerhouden om met diverse sponsors één op één in gesprek te gaan. Hierbij uiteraard de RIVM richtlijnen en 1,5 meter respecterend. Het was erg fijn dat we bij alle sponsors aan tafel welkom waren; bij een enkeling werd contact via de inmiddels bekende online kanalen als Zoom en MS Teams onderhouden wat ook prima werkte

  Trots zijn wij om te vermelden dat, op één aflopend sponsorcontract na (i.v.m. faillissement), de overige sponsoren juist allemaal graag financieel hun steentje bijdragen in deze donkere tijden voor s.v. Huizen. Dit vertaalt zich in de vorm van verlengingen, aanpassingen en/of uitbreidingen van bestaande afspraken. Wij zijn u hier oprecht zeer dankbaar voor! 

  Nieuwe (bord) sponsorovereenkomsten zijn gemaakt met o.a. RTS Nederland, Rebel’s Begrafenisonderneming, Sportverlichting.com, Vixx, Hypotheekshop Huizen, Volvo Buitenweg en Fortune Coffee. s.v. Huizen is erg verheugd ook de samenwerking met deze bedrijven voor de komende jaren aan te gaan, enorm bedankt! Binnenkort volgen nog leuke stukjes over deze nieuwe sponsors op onze website. 

  Als er vragen zijn, of u een gesprek met ons wil aangaan, benader ons gerust via de mail: sponsorcommissie@svhuizen.nl. Wij staan u graag te woord!

  Met sportieve groet,

  Sponsorcommissie s.v. Huizen 

  Fred, Denise, Merthus & Henk