Ben jij bezeten van spelletje voetbal? Kijk jij alle voetbalwedstrijden van je favoriete club als een échte trainer? Is het jouw passie/droom om andere voetballers beter te maken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn binnen s.v. Huizen namelijk opzoek naar trainerstalenten. Jonge ambitieuze trainers, die het leuk vinden om zich te ontwikkelen als een toptrainer.

Ben jij 14 jaar of ouder en vind je het onwijs gaaf om het trainersvak in te stappen, dan willen wij, s.v. Huizen, jou de kans aanbieden! Meld je aan door een mailtje te sturen naar: tcjeugd@svhuizen.nl.
    Zet in het mailtje; jouw naam, waar je voetbalt (welk team) en waarom jij graag trainer wilt worden. Ook als je géén lid bent van s.v. Huizen!

Wij zorgen voor jouw ontwikkeling (cursussen en interne opleiding) en je kunt bij ons zelfs wat bijverdienen.

Durf jij de uitdaging aan?!

Ferry Hendrikse