Beloftenteam door naar halve finales.
    13 mrt 2020
    beloftenteam-door-naar-halve-finales

De cross-finales zijn gespeeld !

Afgelopen dinsdag zijn 3 van de 4 wedstrijden in de cross-finales gespeeld. De wedstrijd Bennekom - Argon kon niet worden gespeeld. Argon verwacht ook de komende periode onvoldoende spelers op de been te kunnen brengen waardoor Bennekom zich reglementair met een 3-0 overwinning heeft geplaatst voor de halve finales.

DVS '33 ontving thuis GVVV en moest de overwinning aan de Veenendalers laten, het werd 0-1. In Veenendaal ontving DOVO de andere kwartfinalist uit de poule. VVOG kwam op bezoek en greep naast de zege. Het werd 1-0 voor DOVO

De laatste ontmoeting werd gespeeld in Utrecht. Winnaar van 2018-2019 Hercules ontving Huizen en kon de zege niet over de streep trekken. Het werd uiteindelijk 2-4

Op 7 April worden de halve finales gespeeld (onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus). GVVV ontvangt thuis Bennekom en aan de "overkant" ontvangt DOVO de gasten uit Huizen.

Deze 4 gaan uitmaken wie zich plaatst voor de finales en straks de wisselbeker en geldprijs in ontvangst kan nemen.
    Tot op heden is het nog geen enkele club gelukt de competitie 2x te winnen. Is er dus een verassing in de maak ?

Meer informatie over de SD Sporstwearcompetitie is te vinden op www.svhuizen.nl/senioren/beloften en op de facebookpagina van de SD Sportwears Beloftencompetitie.