Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Barcelona wint de Voorjaarscup van de Meco Champions League!

  Gepubliceerd op:

  In de Voorjaarscompetitie hebben de MCL-teams elke woensdag enthousiast getraind en op zaterdag onderlinge competitiewedstrijdjes gespeeld met hun eigen team. De teams Athletico Madrid, Barcelona, Chelsea, Ajax, Bayern Munchen, Juventus, Paris Saint Germain en Olympique Lyon gingen elke zaterdag de strijd met elkaar aan. Ouders hartelijk bedankt voor de begeleiding hiervoor!
  Op zaterdag 21 mei 2022 was de Finaledag. Na de poulerondes werden de finalerondes gespeeld. Eerst voor nummers 3 tot en met 8 en na deze wedstrijden was het tijd voor de grote finale tussen de nummer 1 en 2. De wedstrijd Barcelona tegen Juventus was spannend en bleef doelpuntloos. Dat betekende dat er voor de golden goal werd gespeeld.. en Barcelona scoorde dit doelpunt!
  Dus mogen zij zich Kampioen van de Voorjaarscompetitie 2022 noemen.
  Robert Baas deed de prijsuitreiking namens het bestuur. Voor elke speler was er een mooie beker als aandenken. En natuurlijk voor het winnende team Barcelona nog de Cup met de grote oren!
  De extra prijs “Maker van het 1350e doelpunt” is gemaakt door Tijn. Van harte gefeliciteerd!

  In het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 starten we weer met een nieuwe MCL-
  competitie.
  Tot de zomervakantie trainen we nog door. De Meco Champions League is voor jongens en meisjes van (5), 6 en 7 jaar. Wil je ook mee komen trainen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar mcl@svhuizen.nl met je naam en geboortedatum.

  Gerelateerde artikelen