In de afgelopen Voorjaarscompetitie hebben de MCL-teams elke woensdag enthousiast getraind en op zaterdag onderlinge competitiewedstrijdjes gespeeld. De kinderen waren onderverdeeld in acht teams; Ajax, Bayern Munchen, Athletico Madrid, Barcelona, Chelsea, Juventus, Paris Saint Germain en Olympique Lyon.

Op de Finaledag 29 mei 2021 speelden ze een onderling een toernooi ter afsluiting van de Voorjaarscompetitie. In de 1e 3 rondes speelden de teams 3 verschillende wedstrijden tegen elkaar. In de daarop volgende ronde speelden de nummer 3 tot en met 8 nog één wedstrijd tegen elkaar voor de 3e tot en met de 8e plek.

(Foto's: Henk Heijnen Fotografie)

Na deze wedstrijden was het tijd voor de grote finale tussen de nummer 1 en 2, Barcelona en Athletico Madrid. Ook deze wedstrijd was erg spannend en bleef lang zonder doelpunten. Na 12 minuten spelen stond het nog steeds 0-0 dus werd er gespeeld met de Golden Goal. Wie scoort als 1e het winnende doelpunt? Uiteindelijk scoorde Athletico Madrid waardoor zij zich de kampioen van de Voorjaarscompetitie 2021 mogen noemen! Van harte gefeliciteerd! De prijsuitreiking werd namens het bestuur gedaan door Jaco den Hollander. Voor elke speler was er een mooie beker als aandenken en voor het winnende team Athletico Madrid natuurlijk nog de Cup met de grote oren!

Dit voetbalseizoen zijn we ook begonnen met een nieuwe prijs. Was het bij het de Najaarscompetitie nog de 100e, nu ging de prijs naar de “Maker van het 555e doelpunt”. Van harte gefeliciteerd Bram!

Na de prijsuitreiking was er voor de kinderen nog een loterij waar ze met het winnende lootje een voetbal konden winnen. De vijf ballen waren beschikbaar gesteld door onze sponsor Pon Dealer, waarvoor hartelijk dank!

In het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022 starten we weer met een nieuwe MCL-competitie. De Meco Champions League is voor jongens en meisjes van 6 en 7 jaar. Wil je ook mee komen voetballen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar: ‪mcl@svhuizen.nl.

Feestelijke afsluiting voor de Hyppe Wolven League

Ook bij onze jongste groep voetballertjes bij de Hyppe Wolven League was er afgelopen zaterdag 29 mei 2021 een feestelijke afsluiting. In de afgelopen maanden hebben de Wolven elke woensdagmiddag getraind en hebben ze om de week op zaterdag wedstrijdjes in hun eigen Wolvenbak gespeeld.

Zaterdag werd de strijd aangegaan tussen Italië en België. Met een heerlijk zonnetje werd er enthousiast gevoetbald door de kinderen. Uiteindelijk won Italië en mochten ze allemaal op de foto met de grote Hyppe Wolven League beker! Na afloop van de wedstrijdjes was er voor alle kinderen een mooie medaille als aandenken en wat te drinken en wat lekkers.

In het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022 starten we weer met een nieuwe Wolvencompetitie. De Hyppe Wolven League is voor jongens en meisjes van 4 en 5  jaar. Wil je ook mee komen voetballen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar: ‪wolven@svhuizen.nl.