In de afgelopen Najaarscompetitie hebben de MCL-teams elke woensdag enthousiast getraind en op zaterdag onderlinge competitiewedstrijdjes gespeeld. De kinderen waren onderverdeeld in zes teams; Ajax, Arsenal, Atletico Madrid, Barcelona, Chelsea en Juventus.

Op de Finaledag 30 november 2019 werd er een toernooi ter afsluiting van de Najaarscompetitie gespeeld.

De teams speelden eerst 3 verschillende wedstrijden tegen elkaar. In de daarop volgende ronde speelden de nummer 3 tegen de nummer 5 en de nummer 4 tegen nummer 6 voor de 3e tot en met de 6e plek.

Na deze wedstrijden was het tijd voor de grote finale tussen de nummer 1 en 2, Barcelona en Arsenal. Ook deze wedstrijd was erg spannend en bleef lang zonder doelpunten. Uiteindelijk scoorde Arsenal waardoor zij zich de kampioen van de Najaarscompetitie 2019 mogen noemen.

Na afloop van het toernooi was er voor alle kinderen drinken en wat lekkers en een mooie beker als aandenken. En voor het winnende team Arsenal natuurlijk nog de Cup met de grote oren en een lekkere traktatie!

Wil je ook een keer komen mee voetballen? De Meco Champions League is voor jongens en meisjes van 6 en 7 jaar. Op a.s. woensdag 11 december is er een Open Training.

Tijdens de training maak je kennis met je teamgenoten, de trainers en natuurlijk het voetballen! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Ben je enthousiast geworden, dan kun je je gelijk inschrijven als lid via de website www.svhuizen.nl.

Voor de leeftijd 4 t/m 6 jaar zijn de 1e 12 maanden contributievrij. Wel betaal je eenmalig inschrijfgeld als lid a 17,50 euro.

Opgeven of nog vragen; mail dan naar mcl@svhuizen.nl.

(Foto's: Henk Heijnen Fotografie)