Beste leden van sv Huizen,

Op maandagavond 30 november 2020, 20.00 uur vindt onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering online plaats. Omdat in ons clubgebouw maar een beperkt aantal mensen bij elkaar mogen komen kiezen we voor een digitale vorm. Klik hier voor de agenda.

De volgende stukken zijn vanaf maandag 23 november beschikbaar, voor hen die zich hebben aangemeld en lid zijn van sv Huizen, dit geldt ook voor ouders van jeugdleden. U kunt zich aanmelden via bestuur@svhuizen.nl

• Agenda ALV 30 november 2020
    • Notulen ALV 25 november 2019
    • Secretarieel jaarverslag
    • Financieel jaarverslag

Een online bijeenkomst maakt de interactie minder makkelijk. Daarom willen wij vooraf graag uw vragen ontvangen. Deze kunt u schriftelijk indienen voor vrijdagavond 27 november 18.00 uur bij bestuur@svhuizen.nl.

Uiteraard kunnen er tijdens de vergadering nog aanvullende vragen worden gesteld.

Degene die zich hebben aangemeld krijgen een link toegestuurd naar de online omgeving om deel te nemen aan de ALV.

We hopen jullie online te zien!

Bestuur sv Huizen