Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Ajax wint de Cup in het 10e seizoen van de Meco Champions League Najaar 2021!

  Gepubliceerd op:

  Dit seizoen bestaat de Meco Champions League 10 jaar! Inmiddels is deze categorie niet meer weg te denken uit onze jeugdopleiding. Deze geweldige competitie is in 2011 gestart om de spelers alvast kennis te laten maken met voetbal door middel van trainen en onderlinge wedstrijden waarbij voetbalplezier voorop staat!

  In de afgelopen Najaarscompetitie hebben de MCL-teams elke woensdag enthousiast getraind en op zaterdag onderlinge competitiewedstrijdjes gespeeld. De kinderen waren onderverdeeld in acht teams; Athletico Madrid, Barcelona, Chelsea,  Ajax, Bayern Munchen, Juventus, Paris Saint Germain en Olympique Lyon.

  Op zaterdag 27 november 2021 was de Finaledag. Alle teams speelden eerst een onderlinge competitie waarna de finalerondes werden gespeeld.

  Na deze wedstrijden was het tijd voor de grote finale tussen de nummer 1 en 2, Paris Saint Germain en Ajax. Eerst bleef het nog doelpuntloos, maar aan het eind werd er 3x gescoord door Ajax en mogen zij zich Kampioen van de Najaarscompetitie 2021 noemen.

  Jaco den Hollander deed de prijsuitreiking namens het bestuur. Voor elk speler was er een mooie beker als aandenken en omdat het dit jaar het 10e seizoen was kregen de kinderen ook nog een mooie sleutelhanger. En natuurlijk voor het winnende team Ajax nog de Cup met de grote oren!

  Ook dit voetbalseizoen was er weer een extra prijs. Dit seizoen was de prijs voor de “Maker van het 1000e doelpunt”, die gemaakt is door Sendóa. Van harte gefeliciteerd!

  Na de uitreiking was er in de kantine nog drinken en een feestelijk cakeje voor alle kinderen. 

  Na de winterstop starten we weer met een nieuwe competitie. De Meco Champions League is voor jongens en meisjes van (5), 6 en 7 jaar. Wil je ook mee komen voetballen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar: mcl@svhuizen.nl.

  Gerelateerde artikelen