AH Spaarpotten bijna vol!
    3 dec 2012
    ah-spaarpotten-bijna-vol

De AH Sponsormunten actie is inmiddels 3 weken bezig en dat is goed te zien. De spaarpotten in de Oostermeent en Oude Dorp worden steeds voller. Elke vereniging kreeg van de AH ook de mogelijkheid om de vereniging extra te promoten. En afgelopen vrijdag 30 november was onze beurt.

Een aantal gezellige meiden van de D7 en F9 hebben de vereniging geholpen door in ruil voor de munten, de boodschappen van de klanten in te pakken. Een ontzettend leuke middag en een fantastische inzet! Zowel het personeel van de AH als de klanten reageerden heel enthousiast en gaven al hun munten aan ons!!
    Na een klein uur haalden wij de Zuidvogels en Hockeyclub al in en hebben wij de koppositie in het Dorp stevig over genomen.

Namens de vereniging willen wij graag Sabrin, Carlijn, Rosa, Iris, Frederique, Babette, Jantine en Esmay bedanken!

Op de foto's is een kleine sfeerimpressie te zien van deze middag.