Huizen Gooimeer cup

InterNationaal jeugd voetbal toernooi

(Klik hier voor meer informatie op de site van Euro Sportring).

In het Hemelaartweekend staat de 3e editie van de Huizen Gooimeer Cup op het programma.
    Bijna 50 teams uit 6 landen zullen op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in totaal 150 wedstrijden op ons terrein spelen.
    Op donderdag 30 mei is de aanmelding van de teams in kantine tussen 13:00 en 17:00uur.

De poule-indelingen en wedstrijdschema's zijn te vinden op www.huizengooimeercup.nl
    Alle deelnemende teams kunnen daar de benodigde informatie vinden.

Nieuw is dit jaar de app: als je deze gebruikt zul je altijd op de hoogte zijn van de laatste planning, uitslagen en standen.
    Kijk op de toernooi-website hoe je de app kunt installeren.

De Gooimeercup is een mooi voorbeeld van een evenement waarbij commissies/vrijwilligers (over de hele breedte van de club) samenwerken om te komen tot een positief resultaat.
    Het toernooi wordt tevens financieel mogelijk gemaakt door onze sponsors en dan m.n. de toernooisponsors Brasil koffie, Schuiteman Accountants en Vorstman advocaten.
    Hartelijk dank daarvoor.

We hopen op weer een gezellig toernooi en verwelkomen ook graag de toeschouwers.
    Ons cateringplein zal weer klaar staan met heerlijke koffie, drankjes en een divers assortiment aan eten.

Graag tot snel!

Het Gooimeercup team