Beste leden van S.V. Huizen,

Het leukste teamuitje van seizoen 2018/2019 komt eraan!

Op zaterdagavond 20 oktober, speelt FC Utrecht thuis tegen AZ Alkmaar! Bij deze spannende Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van S.V. Huizen tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club S.V. Huizen!

Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – AZ Alkmaar voor €7,50 een kaartje kopen. Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van €12,50. Maar ook S.V. Huizen profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht €2,50 gestort in de clubkas van S.V. Huizen.

Het bestellen van de kaarten gaat eenvoudig en snel via www.fcutrecht.nl/svhuizen

Nog even in het kort:

FC Utrecht – AZ Alkmaar, 20 oktober om 20.45 uur in Stadion Galgenwaard.

Kaarten te koop voor leden van S.V. Huizen voor €7,50 (tot 16 jaar) en €12,50 (volwassenen). Per gekocht kaartje gaat er €2,50 in de clubkas van S.V. Huizen. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten.

Tot ziens in Stadion Galgenwaard op zaterdag 20 oktober!