Afsluiten seizoen en onderhoud velden
    15 mei 2021
    afsluiten-seizoen-en-onderhoud-velden

Het was een vreemd voetbal seizoen. Normaal worden nu de laatste wedstrijden uit de poules gespeeld. Kan het ene team misschien nog kampioen worden is het andere teams blij dat het seizoen erop zit. Ook nu loopt het seizoen op zijn einde…. Maar zijn er helaas geen kampioenen.

Gelukkig heeft de jeugd onderling wel kunnen spelen en dat ze hebben ze dan ook volop gedaan. De velden waren op zaterdag toch geregeld vol. Onderlinge potjes tegen teams van dezelfde leeftijd maar ook tegen teams uit een andere leeftijdscategorie. Deze wedstrijd konden ook gespeeld worden door onze groep scheidsrechters waar we ook iedere zaterdag weer op konden rekenen.

Alle leiders, trainers en scheidsrechters heel erg bedankt voor jullie inzet. Mede door jullie heeft iedereen toch lekker kunnen voetballen.

Dit seizoen gaan we nu afsluiten en gaan we ons voorbereiden op hopelijk weer een “normaal” seizoen met ouders langs de lijn en de gezelligheid van een volle kantine!
    Maar om klaar te zijn voor een volgend seizoen moeten de grasvelden in onderhoud.
    Zaterdag 22 mei is de laatste zaterdag dat alle velden beschikbaar zijn.

Vanaf 25 mei zijn de velden 2,5 en 6 niet meer beschikbaar voor trainingen of wedstrijden.

• Met de teams die op die velden trainen wordt contact opgenomen en die kunnen nog tijdelijk gebruik maken van veld 1,3,4 of 7.
    • Op dit moment is het nog onduidelijk of het schoolvoetbal voor de groepen 7 en 8 doorgaat. Als dit wel doorgaat kunnen er nog een aantal woensdagen vervallen, omdat de velden dan in gebruik zijn. Info daarover volgt zsm.
    • Omdat er minder velden zijn kunnen er ook minder onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Zoals gebruikelijk kunnen ze via het wedstrijdsecretariaat worden aangevraagd. Dan wordt er een planning gemaakt maar het kan dus zijn dat het er een keer geen ruimte is.

Vanaf 28 juni zijn alle grasvelden in onderhoud dus ook veld 3 en 7. Dan stoppen ook alle trainingen.

Het streven is om maandag 16 augustus alle velden weer klaar te hebben voor het nieuwe seizoen.
    Als er vragen zijn graag een berichtje of telefoontje naar het wedstrijdsecretariaat 06-40829632.