Aanwezigheid trainen en wedstrijden
    14 nov 2019
    aanwezigheid-trainen-en-wedstrijden

Het wordt kouder, de dagen korter en geregeld valt de regen met bakken naar beneden. Dit zijn niet de meest fijne momenten om te trainen of een wedstrijd te spelen, dat snappen wij, maar bedenk dat ook de trainer bij slecht weer op het veld staat!

Bij de club hanteren wij normen en waarden en hieronder vallen ook de aanwezigheid bij trainen en de wedstrijden. Trainen hoort bij voetballen, want voetballen is een teamsport. Daarom hopen wij ook dat zoveel mogelijk spelers naar de trainingen komen. Dat is voor het team fijn, maar zeker ook voor de trainer. Hij stemt tenslotte de training af op het aantal personen dat hij verwacht en bereidt zo de wedstrijd voor.

Wij zien dat bij bepaalde teams de opkomst heel hoog is, maar helaas zijn er ook teams waar dit minder is. Dat is jammer, want niet trainen heeft zoveel invloed op de prestaties.

Kom daarom lekker trainen en maak er samen een mooi potje voetbal van!

Jeugdcommissie s.v. Huizen