Grote Clubactie
    15 sep 2019
    grote-clubactie

Voor komend seizoen is ons 2e elftal (reserve 1e klasse) dringend op zoek naar 1 of meerdere grensrechters.

De voorkeur gaat uit naar een vaste grensrechter maar we zijn ook uitermate happy met meerdere mensen die regelmatig een wedstrijd zouden willen vlaggen.
    Zo kan er een groep gevormd worden zodat de grensrechters niet elke week moeten vlaggen. Ben je redelijk op de hoogte van de spelregels en vindt je het leuk om een steentje bij te dragen aan de vereniging en deel uit te maken van de staf van het 2e elftal. Dan verwelkomen we je / jullie graag. Voor ons ben je / zijn jullie in ieder geval van onschatbare waarde.
    Ons 2e elftal speelt z’n thuiswedstrijden veelal gelijk en voorafgaand aan het eerste elftal om 11.30 uur.. Bij uitwedstrijden is het vervoer geregeld.

Geïnteresseerd ? Neem dan contact op met Theo Pot, elftalleider (06-81354293)