Op zaterdag 11 januari 2020 heeft voor de tweede maal het wintertoernooi plaats gevonden bij voetbalvereniging SV Huizen. Het was een geslaagde en sportieve dag met 1625 spelers van 160 teams die speelden in 34 poules op 9 velden, met dank aan HSV De Zuidvogels die velden en doelen ter beschikking hebben gesteld. Scouts van onder andere FC Utrecht en Vitesse hebben enkele wedstrijden met interesse gevolgd.

Om half acht werden we al verrast met de eerste en jongste deelnemers die moeilijk konden wachten om het veld op te mogen. Als bonus konden de jongeren dankzij Sales Marketing Group een Sutu (digitaal) doel beschieten. Met de inzet van vele vrijwilligers zijn de gasten goed ontvangen en van medailles, drinken en eten voorzien, de velden goed bespeelbaar gemaakt en gehouden, de wedstrijden eerlijk gefloten, de scores bijgehouden, foto’s geschoten, en is alles opgeruimd en in goede banen geleid. Dat laatste mede dankzij Van der Wel Schoonmaakploeg en 123 machineverhuur die het mobiele toiletunit ter beschikking heeft gesteld. Iedereen hielp mee er een geslaagde dag van te maken, ook de spelers en de supporters. Of zoals een ouder van een JO13 team het verwoordde tijdens het opruimen “Ik kan gewoon niet alleen toekijken”.

Volgend jaar zeker weer!

(Foto's: Henk Heijnen Fotografie en Toernooicommissie)