Acties

Hoofdsponsors

Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
ajax-komt-naar-huizen
Wolven en Meco Champions League is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De training is op vrijdagmiddag van 16.30-17.30 uur...
open-training-bij-wolven-en-mcl
Wij doen mee met de grote club actie! Vanaf 16 september gaan onze jeugdspelers weer op pad. Steun onze jeugd en koop een lot!
start-grote-club-actie
Maandag 23 oktober (herfstvakantie) voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar.
ajax-clinic-op-de-velden-van-s-v-huizen
Voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar is er een 3-daags voetbalkamp op de velden van s.v. Huizen
voetbalplezier-op-de-velden-van-s-v-huizen
Marc de Vries verlaat s.v. Huizen
gemengde-gevoelens-tc-bij-plotselinge-vertrek-marc-de-vries
Huizen en Zuidvogels meisjes samen in een O19 team.
unieke-samenwerking-tussen-s-v-huizen-en-hsv-de-zuidvogels
Wie neemt de cup met de grote oren mee naar school?
13-mei-2017-finale-mcl

Op zaterdag 13 mei a.s. vindt de finale plaats van de voorjaarscompetitie van de MCL. De wedstrijden om de plaatsen 3 t/m 10 starten om 12.30 uur op het hoofdveld. Hierna begint de wedstrijd om de 1e  en 2e plaats.

De strijd wordt gevoerd tussen Barcelona en Atletico Madrid.
Welk team gaat er met de cup met de grote oren naar huis?

Kom kijken en moedig de teams aan!

De training voor de recr. teams van a.s. woensdagmiddag wordt wegens vakantie toch iets aangepast.
aangepaste-woensdagmiddag-training-3-mei
i.v.m. de meivakantie zijn er de eerste week geen trainingen voor de recr. teams jo8-9-10 en 11, ook zijn er 2 weken geen keeperstrainingen.
trainingen-woensdagmiddagen-26-april-en-3-mei